H αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για την περιπέτεια με την υγεία του - «Έφτασα 54 κιλά και μπήκα στο νοσοκομείο»

H αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για την περιπέτεια με την υγεία του - «Έφτασα 54 κιλά και μπήκα στο νοσοκομείο»

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την περίοδο που κινδύνευσε η υγεία του και τους «διακόπτες» που χρειάστηκε να κατεβάσει για να επανέλθει.

«Το 2011 είχα πάθει ένα overdose. Πίεση; Άγχος; Δεν με αγαπούσα πολύ; Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω. Δεν ήταν νευρική ανορεξία, ήταν υπερκόπωση μου είπανε οι γιατροί και απλά έφτασε σε ένα τραγικό σημείο. Τότε τα κιλά μου ήταν 68 και είχα φτάσει 54. Μπήκα στο νοσοκομείο. Είναι η πρώτη φορά που σταμάτησα παράσταση», ανέφερε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE