Victor Vernicos για Ανδρέα Μικρούτσικο: Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί

Victor Vernicos για Ανδρέα Μικρούτσικο: Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί

Ο Victor Vernicos έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη Eurovision, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε σχολιάσει την επιλογή του για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα πέρσι στον διαγωνισμό.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, ανέφερε: «Δουλεύω 15 ώρες τη μέρα μέσα στο δωμάτιό μου και φτιάχνω τραγούδια και τα στέλνω. Έτσι ήρθα στο Λονδίνο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE