Θάνατος παίκτη χόκεϊ την ώρα αγώνα – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό

Θάνατος παίκτη χόκεϊ την ώρα αγώνα – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό

Ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου Άνταμ Τζόνσον, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα με την ομάδα Sheffield Steelers, όταν δέχτηκε χτύπημα από παγοπέδιλο στον λαιμό.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου Τζόνσον ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι διακόπηκε μετά το περιστατικό.

Δείτε βίντεο:

Σε ανακοίνωση η ομάδα του αθλητή Nottingham Panthers ανέφερε: «Οι Πάνθηρες είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν ότι ο Άνταμ Τζόνσον απεβίωσε με τραγικό τρόπο μετά από ένα φρικτό ατύχημα στον αγώνα στο Σέφιλντ χθες το βράδυ.

Οι Πάνθερς θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άνταμ, τη σύντροφό του και όλους τους φίλους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Πηγή: BBC/ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE