Πιερία: Ελικόπτερο του Λιμενικού παρέσυρε ομπρέλες στην παραλία-Τραυματίστηκε 42χρονη

Πιερία: Ελικόπτερο του Λιμενικού παρέσυρε ομπρέλες στην παραλία-Τραυματίστηκε 42χρονη

Μία 42χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε στον Πλαταμώνα Πιερίας, όταν ελικόπτερο του Λιμενικού που πετούσε χαμηλά απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, κοντά στο παραλιακό μέτωπο της ακτής, είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από το συμβάν τραυματίστηκε η 42χρονη από το Ουζμπεκιστάν, η οποία μετέβη στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία. Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Δίου-Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.