ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Μύλος με One και Mega, Plus και Open

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Μύλος με One και Mega, Plus και Open

Πάνω που είχε αρχίσει να τσιμπάει νούμερα με τις παλιές σειρές του Mega σε σημείο μάλιστα κάποιες μέρες να ξεπερνάει ακόμα και το ΡΙΚ1 στο δυναμικό κοινό, το One Channel CY (πρώην Extra) υποχρεώθηκε με διάταγμα δικαστηρίου σε διακοπή της μετάδοσης των εν λόγω vintage παραγωγών του Μεγάλου Καναλιού μετά από προσφυγή της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ. Σύμφωνα με τον “Πολίτη” το Προσωρινό Ενδιάμεσο Διάταγμα, το οποίο επιδόθηκε στις 23.10.23 στην εταιρεία K.K. Extra που διαχειρίζεται το One Channel Κύπρου, απαγορεύει την προσωρινή μετάδοση, τηλεοπτικών σειρών της ταινιοθήκης του Mega Ελλάδος στα πλαίσια πολιτικής αγωγής που έγινε στις 13.10.23.

Το One Channel δεν είχε άλλη επιλογή από το να συμμορφωθεί με το διάταγμα και να αναστείλει προσωρινά και για όσο χρόνο θα διαρκέσει τη μετάδοση των σειρών του Mega, επιστρέφοντας στις “παλιές καλές μέρες” του Extra με σειρές και εκπομπές του Alter μαζί με ταινίες, βίντεο κλιπ και Ζουζούνια.

Διάβαστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.