Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και το Fame Story. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη στάση του στην εκπομπή του.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.