Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Νίκος Μουρατίδης: «Το Fame Story είναι χάλια, πάτος»

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και το Fame Story. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη στάση του στην εκπομπή του.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.