ΠτΔ: Συνάντηση τη Δευτέρα υπό τον Υπ. Γεωργίας για χαλλούμι

ΠτΔ: Συνάντηση τη Δευτέρα υπό τον Υπ. Γεωργίας για χαλλούμι

Συνάντηση υπό τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Πέτρο Ξενοφώντος, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου για το ζήτημα της ποσόστωσης στο χαλλούμι, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά πέρας της μαθητικής παρέλασης στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ερωτηθείς για διαφαινόμενες διαφωνίες μεταξύ Υπουργών της κυβέρνησης για το ζήτημα της ποσόστωσης στο χαλλούμι, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφωνία μεταξύ Υπουργών, αλλά υπάρχει διαφωνία μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

Συμπλήρωσε ότι τη Δευτέρα θα γίνει μια σύσκεψη από τον Υπουργό Γεωργίας όπου θα διαφανεί πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση πραγμάτων και θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE