Στις φλόγες τέσσερα ασθενοφόρα στο Παλιό Νοσοκομείο Λάρνακας - Εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες τέσσερα ασθενοφόρα στο Παλιό Νοσοκομείο Λάρνακας - Εκτεταμένες ζημιές

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ασθενοφόρα στο Παλιό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά ξέσπασε στις 01:20 σε τέσσερα ασθενοφόρα οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης εντός του Παλιού Νοσοκομείου Λάρνακας. Τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.