ΚΤΚ: Στο 11,52% το επιτόκιο αναφοράς το Δ΄ τρίμηνο

ΚΤΚ: Στο 11,52% το επιτόκιο αναφοράς το Δ΄ τρίμηνο

Στο 11,52% υπολόγισε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) το επιτόκιο αναφοράς για την τριμηνία Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2023, ασκώντας τις εξουσίες που της παρέχει το άρθρο 314Α του περί Ποινικού Κώδικα Νόμου, Κεφ. 154.

Σύμφωνα με το άρθρο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΚΤΚ, «αποτελεί αδίκημα όταν πρόσωπο το οποίο κατά την παροχή οποιουδήποτε δανείου, την παροχή ή την παράταση της προθεσμίας πληρωμής, την ανανέωση ή την προεξόφληση δανείου, λαμβάνει, εισπράττει, χρεώνει, συνομολογεί ή παίρνει για τον εαυτό του ή για τρίτον οικονομικό όφελος ή περιουσιακά ωφελήματα που υπερβαίνουν το επιτόκιο αναφοράς».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE