Το Πεντάγωνο ενισχύει τις αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή με περίπου 900 στρατιώτες

Το Πεντάγωνο ενισχύει τις αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή με περίπου 900 στρατιώτες

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα την ενίσχυση των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή με περίπου 900 στρατιώτες, εν μέσω των κλιμακούμενων επιθέσεων που εξαπολύουν φιλοϊρανικές οργανώσεις στην περιοχή. Οι ενισχύσεις πρόκειται να αφιχθούν σύντομα και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη αναπτυχθεί στους προορισμούς τους, διευκρίνισε.

Με φόντο τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, αμερικανικά στρατεύματα έχουν δεχθεί τουλάχιστον δώδεκα επιθέσεις στο Ιράκ και άλλες τέσσερις στη Συρία την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο ταξίαρχος της πολεμικής αεροπορίας Πάτρικ Ράιντερ. Σύμφωνα με τον ίδιο, νωρίτερα σήμερα αποκρούστηκε επίθεση εναντίον αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης στο Ιράκ.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE