Σύλληψη βουλευτή των Τόρις για υποψία βιασμού

Σύλληψη βουλευτή των Τόρις για υποψία βιασμού

Ένας βουλευτής των Συντηρητικών συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και κατοχή ελεγχόμενων ουσιών.

Η αστυνομία του Σάρεϊ επιβεβαίωσε την σύλληψη όμως το κόμμα των Τόρις αρνήθηκε να το σχολιάσει σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επισήμανε ότι «Έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστική εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Η συγκεκριμένη σύλληψη αποτελεί περαιτέρω πλήγμα για τον Ρίσι Σούνακ που έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου οι Τόρις υπέστησαν δύο ήττες στις ενδιάμεσες εκλογές στο Mid Bedfordshire και στο Tamworth.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE