Σε εξέλιξη επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Αγνοείται δύτης στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου «Ζηνοβία»

Σε εξέλιξη επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Αγνοείται δύτης στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου «Ζηνοβία»

Σε συναγερμό τέθηκαν ΚΣΕΔ και Λιμενική Αστυνομία μετά την πληροφορία που δόθηκε για δύτη που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου «Ζηνοβία».

Από τις πρώτες πληροφορίες. βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, στις 26 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη, ο οποίος είχε καταδυθεί στο ναυάγιο «ΖΗΝΟΒΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λάρνακας.

Το Κέντρο ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας μέσα διάσωσης καθώς και ομάδες δυτών του Συστήματος Ε-Δ της Δημοκρατίας, καθώς και εθελοντικές ομάδες
διάσωσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται, μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE