Δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» από τους ψευτογιατρούς - Παρίστανε τον διευθυντή του Ν.Λευκωσίας και απέσπασε χρήματα από 68χρονη

Δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» από τους ψευτογιατρούς - Παρίστανε τον διευθυντή του Ν.Λευκωσίας και απέσπασε χρήματα από 68χρονη

Νέα υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, από άτομα που παριστάνουν τους γιατρούς, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 68χρονη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, γύρω στις 11.45π.μ. χθες, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από απόρρητο αριθμό, στο τηλέφωνο της οικίας της.

Όπως ανέφερε η 68χρονη, άγνωστος άνδρας της ανέφερε ότι ήταν ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και ότι η κόρη της είχε κτυπήσει και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι χρειαζόταν να δώσει επείγον χρήματα.

Η γυναίκα πείστηκε και αφού συνέχισε τη συνομιλία με τον άγνωστο από το κινητό της τηλέφωνο, οδήγησε το όχημα της σε χώρο όπου της υπέδειξε στη Λευκωσία και παρέδωσε σε μία άγνωστη γυναίκα, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 18.000 ευρώ περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE