Θλίψη για την Αλεξία Ποταμίτου και τον Ανδρέα Αρτεμίου: Πέθανε ο γιος τους

Θλίψη για την Αλεξία Ποταμίτου και τον Ανδρέα Αρτεμίου: Πέθανε ο γιος τους

Ανείπωτος πόνος για την Αλεξία Ποταμίτου και τον Δρ. Ανδρέα Αρτεμίου. Ο Νικόλας, ο μικρός γιος της γνωστής κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου και του κτηνιάτρου, «έφυγε» από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε με ένα επιθετικό είδος καρκίνου (Ewing Sarcoma).

Η Αλεξία Ποταμίτου εδώ και τρία χρόνια, τόσο μέσα από αναρτήσεις της στα social media, όσο και μέσα από κείμενά της, μας ενημέρωνε για την κατάσταση υγείας του γιου της, ο οποίος μετέβει πολλές φορές στο εξωτερικό για θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE