Φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν στη Βόρεια Θάλασσα - Πολλοί αγνοούμενοι

Φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν στη Βόρεια Θάλασσα - Πολλοί αγνοούμενοι

Άνθρωποι αγνοούνται ύστερα από τη σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων κοντά στο γερμανικό νησί Χέλγκολαντ της Βόρειας Θάλασσας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κεντρική διοίκηση για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Associated Press, τα πλοία Polesie και Verity συγκρουστηκαν γύρω στις 06:00 το πρωί ώρα Ελλάδας σε απόσταση περίπου 12 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του Χέλγκολαντ.

Το βρετανικής σημαίας Verity έχει βυθιστεί. Η κεντρική διοίκηση ανακοίνωσε ότι ένα άτομο διασώθηκε από το νερό και έλαβε ιατρική βοήθεια, ενώ οι διασώστες αναζητούν αρκετά ακόμη άτομα.


Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν σκάφος διάσωσης, σκάφη της αστυνομίας, αεροσκάφος με ειδικούς αισθητήρες και ένα ελικόπτερο.

Το Verity είχε αναχωρήσει από τη Βρέμη στη Γερμανία με προορισμό το αγγλικό λιμάνι του Ίμινγχαμ.

Το Polesie με πλήρωμα 22 ατόμων και σημαία Μπαχαμών, έπλεε από το Αμβούργο προς την ισπανική Λα Κορούνια και δεν έχει βυθιστεί.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE