ΠΑΦΟΣ: Κλώτσησε στην κοιλιά αστυνομικό νεαρός- Επίθεση από 16χρονη και 24χρονη

ΠΑΦΟΣ: Κλώτσησε στην κοιλιά αστυνομικό νεαρός- Επίθεση από 16χρονη και 24χρονη

Επιτέθηκε σε αστυνομικό έτσι ώστε να μην τον συλλάβει.

Γύρω στη 1.30μ.μ. χθες 2/9, ενώ μέλος της Τροχαίας Πάφου, βρισκόταν σε περιπολία σε περιοχή της Πάφου, εντόπισε 19χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τροχαία αδικήματα και τον πλησίασε για να τον ενημερώσει. Ακολούθως, ο 19χρονος εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας και ο αστυφύλακας τον πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη.

Στη συνέχεια, ο 19χρονος προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, κλώτσησε τον αστυφύλακα στην κοιλία, ενώ έτρεξαν για βοήθεια του, μια 24χρονη και μια 16χρονη, οι οποίες άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν τον αστυνομικό σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε Ειδικός Αστυφύλακας, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος, με τη βοήθεια του οποίου, επιτεύχθηκε η σύλληψη του 19χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο αστυφύλακας επισκέφθηκε το Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας. Επίσης, η 24χρονη και 16χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE