Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Χειροπέδες σε 34χρονο: Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο -Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχείο βίντεο, που παρουσιάζει σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό και συνελήφθη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE