Τσάκωσαν νεαρό μπάρμαν από το Παραλίμνι με κόκα και 10 χιλιάδες ευρώ!

Τσάκωσαν νεαρό μπάρμαν από το Παραλίμνι με κόκα και 10 χιλιάδες ευρώ!

Δέκα χιλιάδες ευρώ και 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης φέρεται να εντόπισε χθες η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου στην κατοχή και την οικία 25χρονου μπάρμαν από το Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, ύστερα από πληροφορία ερεύνησαν στο Παραλίμνι 25χρονο μπάρμαν από το Παραλίμνι, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία μέσα στην οποία υπήρχαν 4,5γραμμάρια κοκαΐνης.

 

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας τα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν λίγο αργότερα την οικία του 25χρονου, εντός της οποίας εντόπισαν μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης πιθανώς κοκαΐνης . Εντοπίστηκε επίσης το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10,20, 50, 100 και 200 ευρώ.

Ο νεαρός δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις στα μέλη της ΥΚΑΝ περί του νομίμου της ύπαρξης των χαρτονομισμάτων και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου αλλά αρνείται κάθε συνεργασία με την Αστυνομία.

Αναμένεται ότι ο νεαρός θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE