Ανταποκρίνεται μια χαρά ο Αντρέας Δημητρίου

Ανταποκρίνεται μια χαρά ο Αντρέας Δημητρίου

Συζητιέται στα στέκια, το ότι στον Άρη δεν αγωνίζονται πολλοί γηγενείς ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που συμβαίνει, κατά τα τελευταία 2,5 χρόνια, που η Λεμεσιανή ομάδα, μπήκε σε στην ελίτ του κυπριακού γίγνεσθαι.

Πέραν από τον Ματία Σπόλιαριτς, που παίρνει συνήθως χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, πέρσι μόνο ο Κώστας Πηλέας κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE