Ας είναι και μετά απο 10 χρόνια! Θα δοθούν υποτροφίες στα παιδιά της Helios λεει το Υπουργικό

Ας είναι και μετά απο 10 χρόνια! Θα δοθούν υποτροφίες στα παιδιά της Helios λεει το Υπουργικό

Την παραχώρηση υποτροφιών από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, σε εννέα ανήλικα τέκνα και σε δύο σημερινούς σπουδαστές, παιδιά των θυμάτων της τραγωδίας της 14ης Αυγούστου 2005 που επισυνέβη με τη συντριβή του αεροσκάφους της «Helios Airways», για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους και ως ελάχιστη πρώτη ένδειξη συμπαράστασης προς αυτά τα παιδιά, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι “η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου βασίζεται σε σχετική εισήγηση της νεοσυσταθείσας Επιτροπής Παρακολούθησης Ανθρωπιστικών των ζητημάτων Μαρί, Ήλιος και Άλλων Ανθρωπιστικών Θεμάτων”, εισήγηση, η οποία τέθηκε ενώπιον του Συμβουλίου κατά τη σημερινή του συνεδρία.

Παράλληλα, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την εν λόγω Επιτροπή “να συνεχίσει και να ολοκληρώσει, το συντομότερο δυνατόν, την εξέταση των ανθρωπιστικών θεμάτων που αφορούν στους τραυματίες και στα μέλη των οικογενειών των ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, καθώς, επίσης, και άλλων ανθρωπιστικών θεμάτων που αφορούν στις οικογένειες των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της Ήλιος”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE