Αναχωρεί για Κάιρο ο Χριστοδουλίδης: Θα συμμετέχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη, με θέμα την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Αναχωρεί για Κάιρο ο Χριστοδουλίδης: Θα συμμετέχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη, με θέμα την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για το Κάιρο της Αιγύπτου, όπου, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, θα συμμετάσχει στις εργασίες της διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη, με θέμα την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Στη Διάσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν, επίσης, ηγέτες χωρών και Οργανισμών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου, της Ευρώπης, της Ανατολικής Μεσογείου, της Αφρικής και άλλου, καθώς και ο ΓΓ ΟΗΕ και ηγέτες θεσμών της ΕΕ.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Διάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη νέα Διοικητική Πρωτεύουσα της Αιγύπτου, θα παρατεθεί γεύμα εργασίας από τον Πρόεδρο Σίσι, ενώ στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει διμερείς επαφές με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων.

Στην Αίγυπτο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κα Μαριλένα Ραουνά.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE