Στο Γενικό Εισαγγελέα πόρισμα για σκοποβολή - Φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα

Στο Γενικό Εισαγγελέα πόρισμα για σκοποβολή - Φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα

Στον Γενικό Εισαγγελέα θα παραδοθεί πόρισμα ερευνώντος λειτουργού για την σκοποβολή που έχει παραλάβει η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα.

Σε ανακοίνωσή της Επιτροπής αναφέρεται ότι στις 11 Οκτωβρίου, 2023 παρέλαβε πόρισμα που αφορά την σκοποβολή.

«Το πόρισμα μελετήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, 2023 και υιοθετήθηκε στο σύνολο του από την Επιτροπή», προστίθεται.

Εκ πρώτης όψεως, σημειώνεται, «φαίνεται ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα, τα οποία προβλέπονται στον Νόμο 180(Ι)/2017. Περαιτέρω, φαίνονται ότι υπάρχουν και αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου».

«Το πόρισμα θα παραδοθεί στον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα περαιτέρω στη βάση των Συνταγματικών του εξουσιών», καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE