Το άτομο κατέπεσε από πιο ψηλό ύψος σε πάτωμα του 4ου ορόφου. Εκ μέρους της Πυροσβεστικής τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης και διενεργήθηκε κατάβαση του με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης (εναέρια σχοινιά με διασώστη) από το προσωπικό των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας και της Ε.Μ.Α.Κ. Στη συνέχεια παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου για την μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.
Επίσης, ανταποκρίθηκε στις 15:14 για πυρκαγιά έκτασης ενός (1) εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό ελαιόδεντρων σε λοφώδες πλαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Άγιος Ιωάννης Μαλούντας και Μένοικο. Προστατεύθηκε και δεν κινδύνευσε φωτοβολταϊκό πάρκο. Ανταποκριθήκαμε με 5 πυροσβ οχήματα(2 από Π.Υ και 3 από Τμ. Δασών).
Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 20 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/6ee5d0e6-270a-4b1d-ae25-fbdac6ca4604_f83pqhjwiaaygvo.jpg)
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/533614a4-3ed3-48a0-a5b8-78fea1eb40e7_f83pqhcxkaah4yg.jpg)