Πιάστηκε στον έλεγχο διαβατηρίων - Προσπάθησε να διαφύγει στη Γαλλία με ισπανική ταυτότητα

Πιάστηκε στον έλεγχο διαβατηρίων - Προσπάθησε να διαφύγει στη Γαλλία με ισπανική ταυτότητα

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για υπόθεση φερόμενης πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19 Οκτωβρίου και ώρα 16:40 στο Τμήμα αναχωρήσεων του Αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε άντρας με προορισμό την Γαλλία παρουσιάζοντας Ισπανικό δελτίο ταυτότητας.

Όπως διαπιστώθηκε βάση δεδομένων της Ιντερπολ το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο ή απωλεσθέν, ήταν γνήσιο όμως το πρόσωπο που απεικονιζόταν στην φωτογραφία και δεν έμοιαζε με το πρόσωπο που το παρουσίασε.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE