«Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου Νίκου Μιχαήλ - Όσα κατάδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου Νίκου Μιχαήλ - Όσα κατάδειξε

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 63χρονου Νίκου Μιχαήλ, που έχασε τη ζωή του χθες Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, σε εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής η οποία διενεργήθηκε από ιατροδικαστή Αγγελική Παππέτα, ο θάνατος του προκλήθηκε από πολλαπλές κακώσεις, συνέπεια του εργατικού ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 10.15π.μ. χθες (18/10), σε φάρμα στην περιοχή Μόρφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 63χρονος υπάλληλος, ενώ ασχολείτο με την ασφάλιση σωλήνα εκφόρτωσης φορτηγού, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από το εν λόγω φορτηγό.

Ο 63χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE