Νέος πρόεδρος του του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ο Μιχάλης Βορκάς

Νέος πρόεδρος του  του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ο Μιχάλης Βορκάς

Νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη ο Μιχάλης Βορκάς για την επόμενη τριετία.

Την έκβαση του αποτελέσματος έκανε γνωστή με σχόλιο του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Χρίστος Κληρίδης, αναφέροντας: «συγχαρητήρια στο Μιχάλη Βορκά νέο Πρόεδρο του ΠΔΣ. Συγχαρητήρια και στο νέο Συμβούλιο. Κάθε επιτυχία».

Το βιογραφικό του νέου προέδρου:

Ο Μιχάλης Βορκάς γεννήθηκε στην Λευκωσία, Κύπρου.Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα το 1987. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το Queen’s Mary College του Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (1988).

Το 1992 εντάχθηκε στο Κυπριακό δικηγορικό σώμα. Το 2002 ο Μιχάλης ίδρυσε τον συνεταιρισμό Βορκάς&Μηλιώτου και από το 2010 είναι ο Διευθύνων Συνεταίρος στην δικηγορική εταιρεία Μιχάλης Βορκάς & Συνεργάτες ΔΕΠΕ. To 2021 εκλέγηκε ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Μιλά ελληνικά και αγγλικά και ειδικεύεται στο ναυτικό δίκαιο και τα ναυτιλιακά ζητήματα, στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο συναλλαγών, στο δίκαιο της δυσφήμησης και ιατρικής αμέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE