Απάνθρωποι δηλητηρίασαν 12 μικρά γατάκια στην Πάτρα

Απάνθρωποι δηλητηρίασαν 12 μικρά γατάκια στην Πάτρα

Φρίκη και οργή σκόρπισε η αποτρόπαια μαζική θανάτωση 12 μικρών γατιών με δηλητηριασμένα «μεζεδάκια» στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας. Τα άτυχα ζωάκια που βρέθηκαν να σπαράζουν από τους πόνους δεν άντεξαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι κάτοικοι να τα σώσουν.

Οι εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο στην Παραλία Προαστίου που φρόντιζαν από τη γέννησή τους τα 12 γατάκια, τα βρήκαν δηλητηριασμένα και ειδοποίησαν την κτηνίατρο του Δήμου, η οποία προσπάθησε να τα κρατήσει στη ζωή χορηγώντας τους αντίδοτα με ενέσεις. Όμως, ξεψύχησαν το ένα μετά το άλλο μέσα σε τρεις ημέρες, προκαλώντας θλίψη στους κατοίκους της περιοχής.

Μετά τις καταγγελίες που υπέβαλαν, στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί του Α’ τμήματος Πάτρας οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον απάνθρωπο δράστη από τα πλάνα που πήραν από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών και η έρευνα για την ταυτοποίησή του βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE