Γυναίκα έσωσε 46χρονο από ανακοπή στο Mall Έγκωμης - «Όλοι μας περήφανοι που υπάρχουν πολίτες σαν και εσένα...»

Γυναίκα έσωσε 46χρονο από ανακοπή στο Mall Έγκωμης - «Όλοι μας περήφανοι που υπάρχουν πολίτες σαν και εσένα...»

Την ζωή ενός πατέρα 46 ετών έσωσε γυναίκα, όταν αυτός υπέστη καρδιακή ανακοπή σήμερα Τρίτη (17/10) στο Mall Έγκωμης.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνας Κωνσταντίνου, η γυναίκα συστήθηκε ως πρώτη βοηθός και όταν ο 46χρονος έπαθε ανακοπή, έκανε χρήση του αυτόματου απινιδωτή και έδωσε τρεις απινιδώσεις μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο. Σημειώνεται ότι ο ασθενής ανένηψε μόλις έφτασε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου.

«Aυτα τα χέρια τα δικά σου ....έδωσαν σήμερα δικαίωμα ζωής σε ένα πατέρα 46 ετών...αυτά τα χέρια τα δικά σου.... μας έδωσαν εμάς την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην διάσωση του...σε παρακαλώ επικοινώνησε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και άφησε τα στοιχεία σου....Χίλια Μπράβο... όλοι μας περήφανοι που υπάρχουν πολίτες σαν και εσένα...», έγραψε η κ. Κωνσταντίνου στην ανάρτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE