Αυτή τη μεταγραφική «βόμβα» είχε στα σκαριά η ΑΕΛ! Γιατί δεν έκλεισε;

Αυτή τη μεταγραφική «βόμβα» είχε στα σκαριά η ΑΕΛ! Γιατί δεν έκλεισε;

To «μπαμ» της τελευταίας στιγμής ετοίμαζε οργανωμένα και μεθοδικά η ΑΕΛ, θέλοντας να εντάξει στο δυναμικό της ένα εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής, πραγματοποιώντας παράλληλα και την οικονομική υπέρβαση (στα πλαίσια πάντα του προϋπολογισμού

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε τελικά να κλείσει άλλον έναν επιθετικό. Τη Δευτέρα τη νύχτα βρέθηκε μια ανάσα από την ένταξη του στη Λεμεσιανή ομάδα ο 30χρονος διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα (κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου) Ισμαέλ Μπανκούρα.

Ωστόσο υπήρξε μπέρδεμα ....Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE