Πνιγμός 10χρονης στην Πάφο: Άκουσε την ποινή της η μητέρα του άτυχου κοριτσιού

Πνιγμός 10χρονης στην Πάφο: Άκουσε την ποινή της η μητέρα του άτυχου κοριτσιού

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σήμερα Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, στη μητέρα της άτυχης 10χρονης που πνίγηκε σε πισίνα στην Πάφο τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 42χρονη που κατηγορήθηκε για τον πνιγμό της κόρης της, καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι, στην προηγούμενη δικάσιμο η 42χρονη μητέρα παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος θανάτου εξ αμελείας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το κοριτσάκι που βρισκόταν για διακοπές στην Πέγεια, το απόγευμα της 20ης Ιουλίου εντοπίστηκε νεκρό από φιλικά πρόσωπα, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο της έπαυλης όπου διέμεναν, σε κατάσταση μέθης, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η μητέρα, λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο, Πάφου όπου και νοσηλεύτηκε φρουρούμενη.

Σημειώνεται πως το 10χρονο κοριτσάκι έπασχε από νευρογενετική διαταραχή.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE