Δύο τροχαία προκάλεσαν χάος στον αυτοκινητόδρομο - Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Δύο τροχαία προκάλεσαν χάος στον αυτοκινητόδρομο - Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Δύο τροχαίες συγκρούσεις που σημειώθηκαν γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 17/10 σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη προκάλεσαν πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στη μία σύγκρουση που σημειώθηκε στο ύψος της Ακτής Κυβερνήτη (Governor’s Beach) ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε συνοδηγός οχήματος η οποία μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η δεύτερη σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πιο κάτω με δύο οχήματα χωρίς τραυματίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα οχήματα έχουν μετακινηθεί στο πλάι αλλά συνεχίζει να επικρατεί κίνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE