Έρευνα για επισιτιστική βοήθεια με συμμετοχή και της Κύπρου

Έρευνα για επισιτιστική βοήθεια με συμμετοχή και της Κύπρου

Έρευνα σε πέντε χώρες περιλαμβανομένης και της Κύπρου πραγματοποίησε το SUST-AID (Προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας στην Ευρώπη περιβαλλοντικά βιώσιμα: Επαγγελματική κατάρτιση για ενίσχυση ικανοτήτων και υλοποίηση προγραμμάτων).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 5 χώρες (Πολωνία, Κύπρος, Ελλάδα, Πορτογαλία, Αυστρία) με τη διεξαγωγή ομάδων εστιασμένης συζήτησης. Στις ομάδες συζήτησης συμμετείχαν άτομα που εργάζονται σε προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας. Κύριος στόχος της έρευνας ήταν να αντληθούν πληροφορίες για τις ανάγκες όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της οργάνωσης και παροχής επισιτιστικής βοήθειας, λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα της βιωσιμότητας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο θα αποσκοπεί στη βελτίωση των γνώσεων και ικανοτήτων των εργαζομένων και εθελοντών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE