Έβαλαν βόμβα σε ταβέρνα στην Αγλαντζιά - Προκλήθηκαν ζημιές

Έβαλαν βόμβα σε ταβέρνα στην Αγλαντζιά - Προκλήθηκαν ζημιές

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) στην επαρχία Λευκωσίας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε ταβέρνα στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.10 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί έξω από υποστατικό, στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και σε τζάμια του υποστατικού, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου προσώπου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που διεξάγουν έρευνες.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE