Πάνια-Καρβέλας: Ποιος μίλησε για χωρισμό;

Πάνια-Καρβέλας: Ποιος μίλησε για χωρισμό;

Τέλος στα σενάρια που τους θέλουν να χωρίζουν έβαλαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια.

Έντονες ήταν οι φήμες το προηγούμενο διάστημα που ήθελαν ακόμα και τον Νίκο Καρβέλα να έχει φύγει από το σπίτι που μένει με την Αννίτα Πάνια και τον γιο τους και να έχει μετακομίσει σε άλλη οικία στην ίδια περιοχή.

Το ζευγάρι πάντως διαψεύδει τα σενάρια. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, έκαναν βόλτα με τον γιο τους Αντρέα στην Καλαμάτα. Είχαν πάει εκεί οικογενειακώς,  καθώς η παρουσιάστρια έγινε νονά στη βάφτιση του γιου του αγαπημένου της φίλου Γιώργου Λεοντίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE