Ξεσήκωσαν τη Λευκωσία Άννα Βίσση και Μιχάλης Χατζηγιάννης (VIDEOS &ΦΩΤΟ)

Ξεσήκωσαν τη Λευκωσία Άννα Βίσση και Μιχάλης Χατζηγιάννης (VIDEOS &ΦΩΤΟ)

«Χέρια ψηλά» μέχρι τις «12 και ούτε ένα τηλεφώνημα», για όσους βρέθηκαν το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου στη Σχολή Tυφλών στη Λευκωσία.

Απολαύστε videos και φωτογραφίες από την πρεμιέρα σειράς μοναδικών συναυλιών της Άννας Βίσση και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην Κύπρο. 

Παραστάσεις:  

Λευκωσία: 1&2 Σεπτεμβρίου Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου (Σχολή Τυφλών)  

Λάρνακα: 4 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο  

Λεμεσός: 7 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Κηποθέατρο Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ.  

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE