Ο ηγέτης της Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ για «εγκλήματα πολέμου» στη Γάζα

Ο ηγέτης της Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ για «εγκλήματα πολέμου» στη Γάζα

Ο επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι διαπράττει «εγκλήματα πολέμου» στη Λωρίδα της Γάζας, που σφυροκοπείται αδιάκοπα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η ισλαμιστική οργάνωση σε ισραηλινές κοινότητες, στις 7 Οκτωβρίου.

«Οι ισραηλινές ακρότητες συνιστούν εγκλήματα πολέμου και κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», αναφέρει ο Χανίγια σε ανοιχτή επιστολή του που απευθύνεται στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Χαμάς.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE