«I Love Mykonos» έγραψαν τα... φώτα κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του νησιού - Δείτε βίντεο

«I Love Mykonos» έγραψαν τα... φώτα κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του νησιού - Δείτε βίντεο

Αν και το καλοκαίρι πέρασε, εκατοντάδες τουρίστες εξακολουθούν να επισκέπτονται τη Μύκονο.

Στα μέσα Οκτωβρίου το νησί δέχεται ακόμα κόσμο, με πέντε κρουαζιερόπλοια να κάνουν την εμφάνισή τους τα τελευταία 24ωρα στο λιμάνι.

Ο φακός του «Mykonos Live Tv» κατέγραψε τις εικόνες, με τους επιχειρηματίες όπως είναι αναμενόμενο να χαίρονται βλέποντας τη σεζόν να «τραβάει» παραπάνω από το συνηθισμένο.

Την παράσταση έκλεψε ένα από τα κρουαζιερόπλοια, με τον εντυπωσιακό του φωτισμό.

Μόλις έπεσε το βράδυ, τα φώτα πάνω στο πλοίο άναψαν, σχηματίζοντας το μήνυμα: «I Love Mykonos» (αγαπώ τη Μύκονο).

Δείτε βίντεο:

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE