Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Δείτε εικόνες από την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στη Λεμεσό

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Δείτε εικόνες από την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στη Λεμεσό

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, βάρους σχεδόν οκτώ κιλών και ποσότητας κάνναβης βάρους σχεδόν ενός κιλού, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, το βράδυ που πέρασε, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 35 και 34 ετών, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με υπόπτους δύο άντρες ηλικίας 35 και 34 ετών, μέλη της ΥΚΑΝ, χθες το βράδυ εντόπισαν τους δύο υπόπτους σε ανοιχτό χώρο, που συνορεύει με την κατοικία του 34χρονου, να ασχολούνται με τον διαχωρισμό και συσκευασία μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, σε μικρότερες συσκευασίες.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου για αυτόφωρα αδικήματα, με τον 34χρονο να προσπαθεί να διαφύγει και να ρίχνει στην αυλή γειτονικής κατοικίας, αντικείμενο που από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, φέρεται να επρόκειτο για συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων περίπου. Αφού και ο 34χρονος ανακόπηκε άμεσα από τα μέλη της Αστυνομίας, επίσης συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησαν έρευνες στη σκηνή, όπου μέχρι στιγμής έχουν ανευρεθεί και κατασχεθεί ποσότητες κοκαΐνης μεικτού βάρους 7 κιλών και 796 γραμμαρίων περίπου, και κάνναβης μεικτού βάρους 988 γραμμαρίων περίπου. Ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν για εξετάσεις και διάφορα άλλα τεκμήρια όπως, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό, και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και έντεκα φωτοβολίδες και δύο καπνογόνα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE