Η Γερμανία αυξάνει την προστασία των εβραϊκών ιδρυμάτων

Η Γερμανία αυξάνει την προστασία των εβραϊκών ιδρυμάτων

Η γερμανική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση του Εγκλήματος (ΒΚΑ) έχει εντείνει τα μέτρα προστασίας εβραϊκών εγκαταστάσεων στο σύνολο των 16 κρατιδίων, ενώ η τουρκική κοινότητα στη Γερμανία προειδοποίησε τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα να μην ακολουθήσουν το κάλεσμα της Χαμάς.

Ακόμα και οι ακτιβιστές για το κλίμα που ανήκουν στην «Τελευταία Γενιά», προτίθενται –όπως δηλώνουν- να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες τους, ώστε να μην δεσμεύουν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο επικεφαλής της BKA, Χόλγκερ Μίνχ, προέβλεψε ότι το κάλεσμα της Χαμάς θα «βρει απήχηση» και σε υποστηρικτές της οργάνωσης στη Γερμανία και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι όταν οι διαδηλώσεις χρησιμοποιούνται για τη διάδοση προπαγάνδας των τρομοκρατών, τότε επιβάλλεται η απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

Ο επικεφαλής της τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία, Γκεκάι Σοφούογλου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα του Βερολίνου Tagesspiegel, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους μουσουλμάνους στη Γερμανία, να μην επιτρέψουν την εργαλειοποίησή τους από τη Χαμάς, ενώ, με αφορμή τις επιθέσεις στο Ισραήλ και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τη Χαμάς στη Γερμανία, εξέφρασε την ανησυχία του για την «ειρηνική συμβίωση» στη χώρα.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect