Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα - Συνελήφθη ο πρόστυχος διευθυντής

Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα - Συνελήφθη ο πρόστυχος διευθυντής

Στην σύλληψη διευθυντή ξενοδοχείου στη επαρχία Λάρνακας προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία υπαλλήλου ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε την Τρίτη, 02/09/2015, στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από γυναίκα ηλικίας 41 ετών από τη Μολδαβία, ότι την περίοδο μεταξύ Μαρτίου 2013 και Αυγούστου 2015, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ξενοδοχείο της περιοχής, ο Ελληνοκύπριος διευθυντής της ηλικίας 54 χρόνων την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας η οποία διαμένει στο Κίτι και είναι κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας, η παρενόχληση ήταν λεκτικού περιεχομένου, ενώ σε δύο περιπτώσεις υπήρξε και άσεμνη επίθεση εναντίον της.

Ο 54χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και κρατείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE