Μπομπ Μενέντεζ: Τον κατηγορούν και για πράκτορα της Αιγύπτου

Μπομπ Μενέντεζ: Τον κατηγορούν και για πράκτορα της Αιγύπτου

Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ δέχτηκε νέες κατηγορίες σήμερα (12/10) Πέμπτη, κατηγορώντας τον ότι δωροδοκήθηκε για λογαριασμό μιας ξένης κυβέρνησης και ότι ενεργούσε ως ξένος πράκτορας.

Το νέο κατηγορητήριο, που κατατέθηκε- όπως μεταδίδει το NBC NEWS- από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν, ισχυρίζεται ότι ο Μενέντεζ «παρείχε ευαίσθητες πληροφορίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ και έλαβε άλλα μέτρα που βοήθησαν κρυφά την κυβέρνηση της Αιγύπτου».

Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν, δήλωσαν αθώοι τον περασμένο μήνα για τις κατηγορίες της διαφθοράς, λαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από δωροδοκίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE