Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στον Άγιο Επιφάνιο - Έκαψε έκταση από χόρτα και άγρια βλάστηση

Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στον Άγιο Επιφάνιο - Έκαψε έκταση από χόρτα και άγρια βλάστηση

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, 2023 και ώρα 15:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός της κοινότητας Αγίου Επιφανίου Ορεινής, της επαρχίας Λευκωσίας.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 16:00 προτού επεκταθεί, καίγοντας μικρή έκταση καλυπτόμενη από χόρτα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE