Συνέρχεται τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο – Επί τάπητος η κατάσταση στην περιοχή μετά τον πόλεμο στο Ισραήλ

Συνέρχεται τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο – Επί τάπητος η κατάσταση στην περιοχή μετά τον πόλεμο στο Ισραήλ

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το πρωί θα συνέλθει, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το Εθνικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην περιοχή, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ και την κρίση που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή.

Το μεσημέρι σήμερα συνήλθε επί δυο περίπου ώρες υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, κατά τη συνεδρία έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προληπτικά μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπό το φως της κατάστασης στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE