Συνέρχεται τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο – Επί τάπητος η κατάσταση στην περιοχή μετά τον πόλεμο στο Ισραήλ

Συνέρχεται τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο – Επί τάπητος η κατάσταση στην περιοχή μετά τον πόλεμο στο Ισραήλ

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το πρωί θα συνέλθει, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το Εθνικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην περιοχή, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ και την κρίση που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή.

Το μεσημέρι σήμερα συνήλθε επί δυο περίπου ώρες υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, κατά τη συνεδρία έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προληπτικά μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπό το φως της κατάστασης στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE