Στο Μάκαρειο εσπευσμένα 11χρονο αγοράκι! Τον χτύπησε οδηγός αυτοκινήτου ενώ έπαιζε με το ποδήλατο του

Στο Μάκαρειο εσπευσμένα 11χρονο αγοράκι! Τον χτύπησε οδηγός αυτοκινήτου ενώ έπαιζε με το ποδήλατο του

Τραυματισμένο νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και μεταφέρθηκε 11χρονο αγοράκι, όταν το πρωί της Τρίτης 1/9 οδηγός αυτοκινήτου μετά από ελιγμό τον χτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε στο χωριό Κοράκου γύρω στις 10:50 το πρωί όταν 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου στην προσπάθεια του να αποφύγει σταθμευμένο όχημα έκανε ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 11χρονος, με το αγοράκι να εκτινάσσεται από την σφοδρή σύγκρουση και να χτυπήσει με δύναμη στον ανεμοθώρακα του οχήματος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός Ευρύχου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE