Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο κρατικό δάσος Αγ. Μάμα

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο κρατικό δάσος Αγ. Μάμα

Υπό πλήρη έλεγχο σε μία περίπου ώρα έθεσε το Τμήμα Δασών πυρκαγιά που ξέσπασε στις 9.15 το πρωί από πτώση κεραυνού εντός του Κρατικού Δάσους Αγ. Μάμα, στην τοποθεσία Ξυλούρικο.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 10:30 προτού επεκταθεί, καίγοντας μικρή έκταση καλυπτόμενη από άγρια βλάστηση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από πτώση κεραυνού.     

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE