Ελλάδα: Kυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί επειδή τσακώθηκαν για το φαγητό - Θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική

Ελλάδα: Kυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί επειδή τσακώθηκαν για το φαγητό - Θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική

Μια γυναίκα άρχισε να κυνηγά το σύζυγό της με σπαθί στην Έυβοια, μετά από τσακωμό που είχαν στο μεσημεριανό τους γεύμα.

Όπως μετέδωσε το evima.gr, ένα ζευγάρι στην Κάρυστο τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο - και συγκεκριμένα για το φαγητό - με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει ένα σπαθί -κειμήλιο που ήταν στον τοίχο του σπιτιού - και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα μέσα στο σπίτι για να τον σκοτώσει.

Ο γιος της οικογένειας ήταν αυτός που παρενέβη, έσπρωξε τη μητριά του και έφυγε από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, καθώς φοβήθηκαν για το μικρότερο μέλος της οικογένειας, που είναι 3,5 ετών.

Μετά την καταγγελία στήθηκε επιχείρηση σύλληψης από την αστυνομία για τη σύλληψη της.

Η γυναίκα έμεινε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας και αναμένεται να μεταβεί σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα, μετά από εντολή του εισαγγελέα.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από e-vima.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE