Υπόθεση Al Jazeera: Εκτός κατηγορητηρίου ο Πιττάτζιης – Εξέφρασε πρόθεση να αναλάβει χρέη δικηγόρου του Αντωνίου

Υπόθεση Al Jazeera: Εκτός κατηγορητηρίου ο Πιττάτζιης – Εξέφρασε πρόθεση να αναλάβει χρέη δικηγόρου του Αντωνίου

Εκτός κατηγορητηρίου βρέθηκε ο δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζιης, ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera, όσο και σε γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, στη βάση του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζιης αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο, με την υπόθεση να συνεχίζεται με τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη, το πρώην Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνη και τον εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνη Αντωνίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Αντρέας Πιττάτζιης εξέφρασε την πρόθεση να εμφανίζεται ως δικηγόρος του Αντώνη Αντωνίου, αίτημα το οποίο το Δικαστήριο ενέκρινε.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE