Θύμα βιασμού έπεσε 66χρονη μέσα στο σπίτι της στη Βόρεια Εύβοια – Συνελήφθη ο δράστης

Θύμα βιασμού έπεσε 66χρονη μέσα στο σπίτι της στη Βόρεια Εύβοια – Συνελήφθη ο δράστης

Θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της έπεσε μια 66χρονη γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ένας 40χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, μπήκε στο σπίτι της ἀτυχης γυναίκας και την βίασε και μάλιστα δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία όταν έφτασε στο σημείο εντόπισε τη 66χρονη σε κακή κατάσταση και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο άνδρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στην Χαλκίδα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE