Ετήσια αύξηση 7,4% στον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δεύτερο τρίμηνο 2023

Ετήσια αύξηση 7,4% στον δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το δεύτερο τρίμηνο 2023

Ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 ανήλθε στις 203,62 μονάδες (με βάση 2015=100,00), σημειώνοντας αύξηση 7,4% έναντι του δεύτερου τριμήνου του 2022, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Στατιστική Υπηρεσία την Τρίτη.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, ο δείκτης αυξήθηκε κατά 10,64%.

Κατά τύπο έργου, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 9% στα κτίρια και μείωση της τάξης του 1,4% στα έργα πολιτικού μηχανικού κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE