Κλειστός απόψε ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς για εργασίες στο οδόστρωμα

Κλειστός απόψε ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς για εργασίες στο οδόστρωμα

Κλειστός θα είναι από τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Τετάρτη, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, λόγω εργασιών που θα διεξάγονται για συντήρηση του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της περιοχής, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, όλες οι είσοδοι και έξοδοι προς και από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς θα αποκοπούν και όλα τα τμήματα δρόμων που συνδέονται με τον κυκλικό κόμβο θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια ολονύχτιων εργασιών που θα διεξάγονται για συντήρηση του οδοστρώματος. Ανοικτός για την κυκλοφορία θα είναι μόνο ο δρόμος από Αγία Νάπα προς Αεροδρόμιο Λάρνακας και από Αεροδρόμιο Λάρνακας προς Αγία Νάπα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις της κυκλοφορίας:

  • Η τροχαία κίνηση από Αγία Νάπα προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Αραδίππου, από την οποία θα εξυπηρετείται και η τροχαία κίνηση από Λάρνακα προς Λευκωσία
  • Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λάρνακα και από Λευκωσία προς Αεροδρόμιο Λάρνακας θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου Αθηένου – Αβδελλερό

Σε όλες τις εκτροπές θα υπάρχουν κατάλληλα σήματα τροχαίας για καθοδήγηση και διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE